Sunday, January 2, 2011

Truth Moments On Facebook.

It's a game. Probably made in conjunction of the upcoming New Year. This is the user guide :  

Inbox me any number between 1 and 90000 - I'll make the number as a code to write a thing that I like about you in my status. The fun thing is, only you and I know what your number is ;)

Sounds compelling, though. I called it "The Truth Moments on Facebook". LOL. The next thing I know is boom! My Facebook's News Feed is getting flooded with statuses of my friends writing about each other with referring their friends in figures. Guess what? I'm moved to take part in the game as well. Thus I PMed my numbers to my friends' Facebook inbox (not to forget that they did the same thing to me as well). Consequently, they've written tit bits about me back on their statuses, & I've decided to keep all of them here as a token of anticipation :) :

  • 99979 . asal laa bagi aku no susa sngt nih ! HAHA . kita kenal kat fb an ? then ko tegur ak tyme kat raffle . oke , ko memang besh ! bole ajar aku phy ! yeay ! suke3 :D kawan yg ta penah kata tidak .tolong belikan ak mcd then antar kat depan kolej . then bg ak pinjam past year paper math . besh3 ! frens forever yaa ! :D
  • dear 497, aku suka kawan dgn kau :) kau byk tolong aku and ajar aku yg agak lembab nie especially physics! haha. my first impression bout u is that ure kind of sombong kot, asyik dgr lagu je sampai tak perasan org -.-" but when i get to know you, youre very the gila :D nice knowing u!
  • First One : 497. Okay since the first time we've met at raffles, I don't really know you that much but now I do. You're such a survivor and I hope you'll be stronger. If you need anything, I'm here for youu ;) Jom study sampai mati nak ? HAHA
  • ejen 007.007 , name nk stylo jek... hahaa..aku terkejot ko maen dota harituhh.. ko lah antara org yg plg aktif n aku kenal before masok puncak..u r a nice guy n hyperactive guy...our taste pon same gak ..kamen rider :D hehehe .. n seriusly dude...ko smgt nk slimm..jom maen basket :D
  • 007 perpuluhan 007. kenal kat fb..mula dekat palam selalu salah tengok ak. so bila sekali da tserempak.lepas tuh banyak2 kali terjumpa! thanks pass note for this sem!  
    boleh je nnt hangout sama sama:P happy new year and all the best!:) 
  • [007.007] Kegedikan die menyerlah bile bersame ngan aku. tapi bile ngan org laen, tibe2 jadi sangat professional. Haiz, ngan aku tak nak plak </3. Ko sangat independent dan suke tido hahah. aku bleh bwat karangan pasal ko kat sini tapi let it be secret ;]

    First Impression : Hai Homies!!! :]
    tgk2 bukan lar pulak! 
  • 007 : aku selalu je nampak muka die nie kat palam. haha. then first sekali jumpa sebab nie a first customer aku. kah3. kelaka je. walaupun kenal camtu2 je aku dapt rasa yg kau ni a nice friend :) *james bond ke?haha 
  • 007 perpuluhan 007 my twinnie whom i love like hell laaahhhh!! u always there for me.when i cry,wlaupun ur shoulders xde tp ur number sntiasa ada untuk call2 i. u always listen to all my happy and sad times. kadang2 kan,i think u have a crush on me tp naaahhh.we're twinnie for life!! hehehe. oh ya,we've never met but i can see that ur a great person and im lucky to have u in my life =) ILY afiq.
  • no 007.007 hehe..kite kenal lame dah kn..sbb ko kawan kpd kwb bek aku..kau baek tapi jgn la ckp bende2 mcm keras eh ala susah nk ckp..aku ni lembut (cehh) so nnt mcm eish, jgn lah cakap ksr2 awk :) hehe..ko baek lah..tp selalu la tegur aku..wat muke suka tau lau nmpak aku..hekhek
  • 007.007 CHESS..! ak jumpe ngn ko main chess..! haha.. ak mmg xde la terer sgt main. kdg2 klo t'selisih ngn ak, srry klo x smpat tegur. ko jgn anggap ak xnk tegur, tpi kdg2 ak x prasan je tu. ak hormat sume~ ko sempoi, bleh ajak geng sembg skali. haha..
  • 007 perpuluhan 007!haha.fes2 aku tau name je .malam meeting 1st baru lah tau oooooooooooooooh ini ke orgnye.haha.then nmpak pemalu sgt tp bile dah kwn2 okay lah!sgt happening jugak sbenarnye.haha.teruja tgok kau mkn ekceli.cepat betul!haku yg mkn lmbt ni lg rase bertambah lmbt.hihi.and yeah,semoga berbahagia dgn cik adik syg jugak!hehehe XP
  • 007 point 007 :: bdk palam yg aq knl awl2 lgi. mke ko sng giler nk cam. masked rider. ha,aq bru igt! aq pnh maen chess ngn ko. b4 tu kte buat tutorial phy dlu~ cmnela aq leh telupe. hahahah. tu je kot. ko tulis simple, aq pn tules simple gak ah. :)
  • 007perpuluhan007:knl die tru fb.admin kat satu wall ni.sem 1 just tego2 gitu je.msok sem 2 lepas komiti.knl lah diri die sbnr.seronok mkn dgn die.rase mcm tercbr giler.slme ni igt aku lah mkn pling fast n cept.sekali die meng dah.tp td wat 1 kalinye aku dpt lihat die mkn sgt slow n puas..haha..muke die ade iras2 pakcu aku..so seng lah nk ngam.die xsuke sos ye.!jgn bg die mkn sos.fear factor nnti!thanks dude!bff erk!
  • 007: u knw im gonna write this cuz i hav to rite. lolx.not only to u bt to evryone else too! ur like a bear.hahahaha! loves to fart,eats like tut! muahahahha! bt ur kind.especially to me! beloved roo*mie! gedik! garik! lahabau! gegau! never knew any melakarians b4. ur the 1st one.congratz! hahahahahaha! ok dh dh~ ponet! bye!
  • 007.007. haha. mamat ni byk gelagat dia. time kenal sem 1, mcm2 we went trough togather. we used to have those long talks about life. but sekarang jarang lepak heart to heart. slalu keluar beramai ramai je. :) first time kenal, sumpah lawak, kita gaduh sal sampul surat, n ukur guna pembaris! haha. JGN EMO LAGI DGN AKU KAY?
  • 007.007 ; ye aku banyak terhutang budi kat kau weh . serius . thanks ajar aku macam2 sgt . haha susah mula2 kau nak kenal aku kan , smpai deal lah . kalau aku cakap "aku la budak kat fb tu" , kau nak blnje eskrem . then aku buat ko pun tpaksa blnja kan HAHA :p
    suka kawan ngn ko , baik sgt . thanks fr everything ye weh ! :D
  • 007 perpuluhan 007(bapak giler unik no hang),,ok,,ko ni ak knal sbb adiman,,ko dtg ms gather ak last nk kuar asasi,,at 1st ko diam je kn,,snyp je,,tp,,last2 da la spatah dua kuar dari mulut ko,,ko mmg bdk baik,,kita xsmpat knl lama sbb ak dh chow dari sana,,tp,,ak hrp kita akn ttp brsahabat smpai bila2,,haha..ak msih smpan duit ko bg ak,,wat frame ag,,haha..♥ ♥
  • [007perpuluhan007] kenal kw dr kwn aq.. 1st time nmpk kw time 2 kw tgh b'peluh gler.. apehal mamat nih? kene keja dgn bapok ke ape? erm sgt2 cpt bile dipelawe mkn.. bile mkn apetah lg, na'u2 la.. gelojoh!aq baru 1suap ,dy dh nk tmbh kali ke2..knl spnuhnye time komiti.. ok la.. rajin blaja.. ade ciri2 adi putra.. genius~ nice to know u fren ! t aja aq k... :)
  • 007 perpuluhan 007 : knl die tru fb.. mse sem 1, x rpt sgt. tp klau jumpa tu angkt tgn la gak. haha.. muka dia mcm pakcu aku gak,skit jela. semakin rpt ble jd ahli comittee.. dia ni kuat mkn, laju gler dia mkn. tp dia mkn skit je kot, kene tnye dia la. hahaa.. 
  • 007 perpuluhan 007 (haha) : ermm. kenal kat palam, i dont exactly remember waktu sebenar kenal face to face haha, tiba tiba dah kenal hee :D and makin kenal kat committee lah kan, selama ni pun setakat senyum je kalau terserempak hoho. well kau mmg baik ngan semua budak palam kan haha sebut nama kau mesti semua org kenal XD
  • 007.007- first to c u..in comittee, tp xknl pon.. time tu. but ble hang out same.. oh!! he is mcm shy2 cat.. but nice person .. sanggup teman saye bli no.bank bsn.. mmg jejaka sejati... sggup plak kau tunggu lama2.. n then, jadi rapat time audition.. he look so simple.. n kuat tido. pagi2 dah membuta..time org sibuk nak audition. haha.. but u so cool..senyuman yg diberikan sgt2 ikhlas,.. sejuk jew tgk
  • oh 007.007 : taktau nak tulis apa sebenarnya. nak describe lebih lebih takboleh, tak kenal sgt. lepak skaly tak berkesempatan lagi. setakat HAI HAI jea. hehe. but aku rasa kau baik org nye, peramah kot. ek? heehee. and satu yg pasti, RAJIN JOGING! lalala. ;)
  • 007.007; dah macam num kod ape pulak. oke aku kenal kau dekat Fcaebook. aku pun tak perasan dari mana. Then check balik kau budak asasi tempat aku rupanya. need a long time untuk cam kau sebab aku ni jenis blurr and susah cam org. kau baik, boleh diajak berborak. hehehe. Tapi kau tak garang, itik lagi garang. Sorry !
  • 007.007 : knal die dlu gne fb je~tbe2 add ak..cuak gak.kre antara kwn laki y 1st knl kt palam ni..xley bla la..ske perasan nk jd taylor lautner..haha..gurau je~jgn amek ati sgt..die slalu ajk study sme sem pas...ad la gak kte study sme2 kn??tengs jd mntor phy ak!! ko baek la gak.mls nk kte lbey2.t kembang ssh plak kn...pape pn ak hrp kte KAWAN SMPAI BLE2 k???
  • 007.007 ??? hmm... nko mmg rajin wak2 ak tgk ko nye tutorial physics first2.... semua siap pastu kemas lak tu... ak igt psycho gile dak ni... hehe... rupe2 nye ok je... normal la... sbnrnye ak yg x siap keje... hehe... pastu ko mmg sng la kalo nkmintak tlgsuruh buat ape2 pon... baik je... haha... pastu kalo tyme lab ko je yg buat keje... sbb ak mcm x minat sgt... ak suka tulis je... tpmmg bes la kwn ngan ko...

          4 comments:

          1. -.- APE NI, aku dah kate TUKAR WARNE LAR!

            ReplyDelete
          2. haha. xkena gak ke? aku da adjust warna bagi pekat ckit kot =.=''

            ReplyDelete

          Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...